Мій фаворит сезону називається Даїга "Ромбус"


Цього року річка Дунай показала рекордно низький рівень і запропонувала мені новий і захоплюючий стиль лову жереху. Закид далеко від берега і переслідуючи максимальні відстані, я зустрічав хорошу рибу. У цьому багато адреналіну та виклику, це як спаринг-матч між рівними супротивниками з невизначеним результатом. Спочатку я шукаю брід, щоб пробратися далі, потім борюся з плином, тому що якщо я впаду, це погано. Потім я намагаюся зробити свій кращий постріл з максимальної відстані, і жерех виявляється ледве в межах моєї досяжності. Тоді мені доводиться спокушати їх клювати, тому що вони хитрі дякувати. Потім мені доводиться дістати їх на багато метрів, узятий в руку, стоячи до пояса вводу, відчеплювати і повертати до Річки. В результаті ви отримуєте сильну дозу задоволення, ніби перемагаєте когось, хто сильніший за вас.)



У цій грі мій фаворит сезону називається Даїга "Ромбус", творіння Андрія Моховцева, в кастомних кольорах "Солодка вата" & "Кислота" та класика "04" & "07". Дуже дякую за ваше добре ставлення! Приємно спілкуватися зі справжнім Майстром "заліза".)



Тази година Река Дунав показа рекордно ниски коти и ми предложи един нов за мен и вълнуващ стил в риболова на распери. Газенето далеч напред в течението и преследването на максимални дистанции ме срещнаха с хубави риби. Има много адреналин и предизвикателство в това, прилича на спаринг-среща между равностойни противници с неясен изход. Първо търся брод,та да стигна по-навътре, после се боря с течението,щото ако падна е лошо.След това опитвам най-добрият си изстрел на максимална дистанция и ловуващите распери влизат едва-едва в обсега ми. После трябва да ги изкуша да ми клъвнат,щото са хитри дяволи и се учат. После трябва да ги преборя много метри, да ги взема в ръка,нагазил до кръста с 3м въдица, да ги откача и да ги върна на Реката. Резултатът е силно доза удоволствие,като да победиш по-силен от теб.)

В тази игра фаворитът ми за сезона се нарича Дайга Ромбус, творение на Андрей Моховцев, в кастъм цветове като Cotton candy и 'Кислота'. Благодаря сърдечно за доброто отношение! Удоволствие е да общувам с истински Майстор на 'желязото'.)


Dimitar Todorov



Дякую, Dimitar Todorov, за ідею нового забарвлення. Саме так, завдяки зворотному зв'язку та спілкуванню з користувачами, народжуються уловисті моделі!


Андрій Моховцев

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!