Джиг на Десні


Десна.

Джиг по звалам в ями і під береговими схилами з човна. На самих ямах джигувати неможливо - 50 грамів висить + пре кригу по річці. Вода піднялась більше метра. В місцях де раніше можна було працювати 24 грамами - мінімально 32, краще 36, місцями 38-42 грами - sky line в парі зі stradic 5000 витягував цю вагу без проблем, але 30-35 було б працювати комфортніше і приємніше.



Із гачків ставили офсети да двійникі, багато корчів позмивало, але деякі й нові добавило - двійникі відразу їх виявляють. 



Судака знайшли, але не в розмірі, тому отримували задоволення від клювань і топили. Судачок в п'явках - рухається мало, значить місцевий. На прохідного не потрапили. Із приманок працював на покльовку лише keitech: swing impact в рожевому та салатовому кольорах та easy shiner темно фіолетовий з блискітками. 

Розмір від 3.5 до 4.5 дюймів.



По річці ввесь день несло крижини, дерева, кущі, крижини з дерева та кущами на них...деякі по 10-15 метрів в довжину і 5 в ширину - доводилось зніматись з якоря і маневрувати - на ПВХ дуже обережно потрібно, крутили головами ввесь час та й металевий човен така крижина може попсувати на течії...краї гострі + швидкість.



По погоді штиль і сонце...було спекотно. 

День пролетів миттєво.


Всім добра! 

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!